Отпадъчни води за дома

Фирма АкваВал предлага станции за пречистване на отпадъчни води за домът в различни варианти!

Пречиствателна станция за отпадъчни води за 5 човека ЕФ плюс

Ние предлагаме ексклузивна високоефективна система за пречистване на отпадъчни води за домът, която използва пластмасови материали с висока специфична повърхност, за да намали обемите и размерите си и по този начин да позволи нейното инсталиране в много малко пространство.

– С тази система за пречистване гарантираме пълната липса на миризми, благодарение на оксигенирането на отпадъчните води и анти-киселинните неопренови уплътнения, монтирани на капаците на нашите резервоари.

– Нашата пречиствателна станция включва също резервоар за дезинфекция и окончателно събиране на проби, което позволява пълна дезинфекция на водата преди изпускане и при всеки случай на необходимост.

– С тази система за дезинфекция с твърд хлор (калциев хипохлорит) е възможно пречистената вода да се използва повторно за всяка разрешена от закона употреба

Индикативна схема на предложената пречиствателна станция

Резервоар за пресяване на мазнини

Резервоар за пречистване с пълна оксидация с въздуходувка

Резервоар за дезинфекция и вземане на проби

Електрически панел

Сертификати

Нашите пречиствателни станции имат сертификат за ефективност, издаден от официалния орган CENTA (център за нови водни технологии), който удостоверява средно изпълнение на намаление на основните параметри между 92 и 99%, през 14-те месеца на тестване на нашата пречиствателна станция и със седмичен анализ. Разполагаме и със сертификат CE.

ексклузивен резервоар за окончателно изпомпване, дезинфекция и вземане на проби

Нашите пречиствателни станции включват ексклузивен резервоар за окончателно изпомпване, дезинфекция и вземане на проби. Тази система ни позволява да осигурим пълна евакуация на пречистената вода, както и дезинфекция на пречистената вода и улесняване на вземането на проби за анализ. Оказва се много полезно в случай на повторна употреба на пречистена вода.

GRP резервоар (полиестер, подсилен с фибростъкло)

Резервоарите, които съставляват нашите пречиствателни станции, са изцяло от GRP (полиестер, подсилен с фибростъкло). Тези материали имат голяма механична и химическа устойчивост, заедно с ниско тегло, което значително улеснява тяхното пренасяне и монтаж. Те също така устояват на много високи температури и не провеждат електричество.

Антиацидно неопреново уплътнение

Всички наши резервоари включват антиацидно неопреново уплътнение, което изолира капака на резервоара, предотвратява излизането на аерозоли и лоши миризми и навлизането на дъждовна вода, насекоми или чужди тела.

Цилиндрична и напълно гладка вътрешност на резервоарите

Вътрешността на резервоарите е цилиндрична и напълно гладка, за да се избегнат натрупвания на утайки и мръсотия като цяло. Това значително улеснява операциите по почистване и поддръжка, както и увеличаване на полезния живот на отлагания, забавящи корозията и образуването на пори, които биха могли да застрашат херметичността.

Ексклузивна система за извличане на утайки “Air-Lift”

Ексклузивна система за извличане на утайки “Air-Lift”, която, възползвайки се от ефекта на тръба „Вентури“, позволява на клиента да извършва поддръжка на пречистващата система, която се състои в извличане на излишната утайка приблизително два пъти годишно. Тази операция ще се извърши просто чрез затваряне на един въздушен клапан и отваряне на друг, без да се налага да зависи от оторизирана компания за управление на отпадъците.

Електрическо командване, защита и контролен панел

Електрическо командване, защита и контролен панел. Пълно електрическо табло, поместено в пластмасова защитна кутия, степен на защита IP55, с общ магнито-термичен превключвател, силно чувствителни регулируеми протектори на двигателя, часовник с таймер и акустично-светеща аларма за повреда на въздушния вентилатор и помпата. Всички материали са с най-добра марка и високо качество.

Пречиствателна станция за отпадъчни води с тотална оксидация 3000 л за 12 човека, с използване на пречистената вода за напояване.

Ние предлагаме ексклузивна високоефективна система за пречистване, която използва пластмасови материали с висока специфична повърхност, за да намали техните обеми и размери и по този начин да позволи тяхното инсталиране в много малко пространство. В този конкретен случай е желателно водата да се използва повторно за напояване на градини и отглеждане на овощни градини с резервоар за изпомпване.

ВАЖНИ БЕЛЕЖКИ:

– Предложената пречиствателна станция е проектирана така, че да може да увеличи производителността си до 50% или повече, без да е необходимо да се извършва какъвто и да е вид работа, или да се увеличава потреблението на електрическа енергия,

само чрез добавяне в отделението за биологично окисляване на изключителен пластмасов материал с много висока специфична повърхност (900 m2 / m3), който улеснява поддържането и развитието на аеробни бактерии.

– С тази система за пречистване гарантираме пълната липса на миризми, благодарение на оксигенирането на отпадъчните води и анти-киселинните неопренови уплътнения, монтирани на капаците на нашите резервоари. .

– Предложената система за пречистване включва също помпена, контактна и окончателна станция за вземане на проби, която включва потопяема помпа с ниска консумация (300 W), за да позволи автоматично изпомпване на пречистената вода към напоителната система.

Галерия

dom1
dom 2
dom3
dom4

 

Свържете се с нас при възникнали въпроси

Адрес

АкваВал ЕООД

гр. София 1404, ж.к. Гоце Делчев
бл.12Е, вх.А, партер / зад Билла на бул. България, срещу МОЛ България/

Имейл адрес

info@aquaval.bg

aquaval@mail.bg

Мобилен тел.

+359 879 060 588