Сауни и джакузита

Сауната е вид традиционна баня с горещ въздух. Представлява помещение, облицовано с дърво. Затоплянето става с електрически печки или печки на дърва. Температурата достига до 100 °С. Овлажняването на въздуха се постига чрез напръскване на камъни с вода.

Може да е изработена по индивидуален проект с разнообразен дървен материал. Сауната укрепва кръвоносните съдове, спомага за прочистване от токсините, ускорява метаболизма и засилва имунната система. Благотворното влияние на сауната върху здравето води до широкото ѝ разпространение по целия свят.

За уникален и стилен външен вид, съществуват множество възможности за комбинации от различни материали при изработката на сауни!

Фирма АкваВал изгражда сауни и джакузита  по индивидуален проект с уникален дизайн, дълъг живот и достъпни цени.

Терапията с топла вода в съвременните хидромасажни вани (известни още с името джакузи) се използва за освобождаване от стреса и отпускане.Известно е още, че хидротерапията облекчава болки в ставите и тялото.

Редовната употреба на джакузи оказва благоприятен ефект върху здравето. Възползвайте се от привилегията и удоволствието да имате джакузи. Джакузитата е възможно да бъдат използвани както на закрито, така и на открито, в зависимост от желанието на човека.